FLOSS Manuals

 English |  Español |  Français |  Italiano |  Português |  Русский |  Shqip

OGG Theora suomeksi

HOTELLEJA THEORALLE

Verkkohotellit

Monet verkkosivut tarjoavat ilmaisia verkkohotellipalveluja OGG Theora -sisällöllesi. Voit linkittää niihin suoraan verkkosivuiltasi, tai antaa ihmisille linkin ulkoisella sivustolla olevaan sisältöön.

TinyVid.tv

TinyVid (http://tinyvid.tv/) on yksinkertainen videonjakopalvelu, jonka Theora-yhteisön jäsenet ovat kehittäneet. Voit ladata videon missä tahansa formaatissa, ja se koodataan Theora-muotoon. Se tukee myös Firefogg-laajennusta Firefoxiin (http://firefogg.org/), jolloin voit koodata ja ladata videon sivustolle samaan aikaan!

Picture_14_en

The Video Bay (thevideobay.org)

Video Bay on The Pirate Bayn (http://thepiratebay.org/) ylläpitäjien uusi projekti. Tämä sivusto koodaa videon mistä tahansa formaatista Theoraan. Sivuston ylläpitäjillä on maine ihmisten etujen puolustajina tekijänoikeuksien hallitsijoita vastaan.

Picture_15_en

Archive.org

 

Archive.org on verkkosivusto, jota ylläpitää voittoa tuottamaton järjestö Internet Archive. Järjestö keskittyy digitaalisen median säilyttämiseen. Lisätäksesi videon arkistoon, sinun täytyy lisensoida työ Creative Commons (tai vastaavalla) lisenssillä. Tämä ei yleensä ole ongelma, jos teit teoksen itse, mutta voi olla ongelma, jos käytit tekijänoikeuden alaista materiaalia (esimerkiksi musiikkia videon sisällä) työssäsi, tai jos lataat jotain jonkun muun tekemää. 

Voit tarjota Ogg Theora -sisältöä Internet Archivessa ilmaiseksi, ja lisätä siihen linkin omalta verkkosivultasi. Archive.org muuntaa videosi Ogg Theora -muotoon ja moniin muihin formaatteihin, kun lataat sen arkistoon. 

Huomaa: kun käyt sivulla Archive.org, se huomauttaa jos selaimesi tukee videotägiä. Jos näet tämän viestin...

 Picture_18_en

Lataa yksinkertaisesti sivu uudelleen ja katso viestiä videoikonin alla:

Picture_26_en

Tässä vaiheessa klikkaa linkkiä, joka sanoo "try the new tag" ja klikkaa seuraavaa linkkiä käyttääksesi aina videotägiä. Tämän jälkeen videosi näkyvät Theorana. Jos tahdot suoran linkin videon Theora-versioon, kopioi "Ogg Video" -linkki vasemmassa sivupalkissa. Kun sinulla on tämä linkki, voit linkata suoraan videoon, ja kuka tahansa yhteensopivalla selaimella varustettu näkee videon toiston:

sita_en

Dailymotion

Dailymotion (http://dailymotion.com/) on yksi isommista videonjakosivustoista, ja se on näperrellyt Theora-tuen kanssa viime aikoina. 300 000 videota on muunnettu Theoraan, ja anomalla "motion maker" -käyttäjätiliä (ja saamalla hakemuksen hyväksyttyä) voit julkaista siellä videoita käyttäen Theoraa. Heidän kokeellinen Theora-portaalinsa on täällä: http://openvideo.dailymotion.org/.  Huomaa: kaikki videot tässä portaalissa eivät näky vielä Theorana, joten tarkasta että videosi toimivat ennen kuin luotat tähän palveluun. 

Picture_22_en

Wikimedia Commons

Wikimedia Commons ( http://commons.wikimedia.org/ ) on verkkosivu, jota ylläpitää Wikimedia Foundation ( http://wikimediafoundation.org/ ), voittoa tuottamaton organisaatio, joka ylläpitää myös Wikipediaa. Se on tietokanta mediatiedostoista, jotka ovat saatavilla kenelle tahansa käytettäväksi mihin tahansa tarkoitukseen. Se on avoin verkkosivu, johon kuka tahansa voi tarjota sisältöä, ja joka käyttää wiki-ohjelmistoa, joka mahdollistaa helpon yhteistyön.

Tätä sivustoa hallinnoivat täysin vapaaehtoiset toimittajat, jotka luovat myös suurimman osan sisällöstä tarjoamalla omia töitään. Yhteisö on monikielinen, kääntäjiä on tarjolla tusinoille kielille. Se kerää vain materiaalia, joka on tarjolla vapaiden sisältölisenssien alla tai kuuluu public domainiin.

 

Picture_24_en

 

There has been error in communication with Booktype server. Not sure right now where is the problem.

You should refresh this page.