FLOSS Manuals

 English |  Español |  Français |  Italiano |  Português |  Русский |  Shqip

OGG Theora suomeksi

MIRO

Miro

Miro (jota kutsuttiin aiemmin nimellä Democracy TV) on työkalu videon etsimiseen, lataamiseen ja katselemiseen monista verkkolähteistä. Se on vapaa ohjelmisto, jonka on tehnyt kansalaisjärjestö Participatory Culture Foundation: http://participatoryculture.org/.

Miro soittaa suuren joukon erilaisia formaatteja, joihin kuuluu Theora, ja se toimii monilla erilaisilla alustoilla (käyttöjärjestelmät, kuten Windows, OS/X ja GNU/Linux). Videon toistamisen lisäksi Mirolla on mahdollista etsiä ja ladata videoita erityisesti formatoiduilta videolistoilta, jotka tunnetaan podcasteina tai vodcasteina.

Voit käyttää Miroa toistamaan videon työpöydälläsi, tai lataamaan ja katsomaan videon URLista, joka osoittaa suoraan videotiedostoon, tai jopa suositulta videosivulta, kuten YouTube. Voit myös käyttää Miroa Bittorrent-tiedostojen lataamiseen ja katseluun (tiedostojen pääte on .torrent).

Asennus

Miro on työpöytäsovellus, joka sinun täytyy ladata ja asentaa. Asentamisen askeleet riippuvat käyttämästäsi alustasta (GNU/Linux, Mac OS/X tai Windows).

Tällä sivulla on latauslinkit Miroon ja ohjeet eri alustoille:

http://getmiro.com

 

Videon toisto

 1. Käynnistä Miro. Kun olet napsautellut läpi muutaman viestin, jotka näkyvät Miron toimiessa ensimmäistä kertaa, näet tällaisen ikkunan:

  ScreenHunter_05_May._07_17.55

 2. Mene Miron hakemistossa kohtaan Video > Avaa.

  ScreenHunter_06_May._07_17.56

 3. Etsi tiedosto, jonka tahdot avata. Valitse se ja napsauta "Avaa".
  ScreenHunter_07_May._07_17.58

 4. Videon pitäisi alkaa toistua Miron ikkunassa.

  ScreenHunter_08_May._07_18.00

 

There has been error in communication with Booktype server. Not sure right now where is the problem.

You should refresh this page.